Home

Achtergrond 1 reactie

Kerst 2013: Honden op de boerderij én een uitdagende puzzel

Het kerstthema van Boerderij gaat dit jaar over honden op de boerderij. Op 80 procent van de bedrijven lopen er één of meer rond. Lees alles over de meest populaire boerderijrassen, de hond-ervaringen van een postbode, dierenarts en accountant en de visie van hondendeskundige Martin Gaus op boerderijhonden. Fotografe Marije Kuipers maakte verassende fotoportretten van boeren en hun hond.

Geweldige prijzen

Een kerstthema is natuurlijk niet compleet zonder kerstpuzzel. Opa-tekenaar Herman Roozen maakt het wel leuk maar zeker niet makkelijk. Meedoen loont zeker de moeite want er zijn schitterende prijzen te winnen. Puzzelaars die de juiste oplossing insturen, maken kans op prachtige prijzen waaronder een Poseidon 5-56 PAXT hogedrukreiniger en een Saltix 10 stofzuiger. Beide prijzen worden beschikbaar gesteld door Nilfisk Alto.

Het kerstthema vindt u dinsdag in weekblad Boerderij.

Eén reactie

  • koestal

    Hoe denkt Boerderij over neospora ?

Of registreer je om te kunnen reageren.