Home

Achtergrond

E-book: cijfers in beeld

Wekelijks brengt Boerderij ontwikkelingen in de landbouw terug tot bondige informatie die wordt samengevat op 1 pagina. Trends, actuele ontwikkelingen en soms interessante weetjes worden in woord en beeld uitgewerkt in de rubriek 'Cijfers in beeld'.

Niet eerder zijn zoveel paarden geslacht, de melkprijs die de boer ontvangt schommelt meer dan de prijs die de consument betaalt en 16 procent van de akkerbouwers heeft 60 procent van het areaal. Dergelijke trends, actuele ontwikkelingen en interessante weetjes worden in woord en beeld uitgewerkt in de rubriek 'Cijfers in beeld'. De beste van deze infografics van de hand van Menno Mackay zijn nu samengevat tot een e-book.

Dit digitale boek is gratis toegankelijk voor ingelogde gebruikers op Boerderij.nl. Blader nog eens rustig door een half jaar 'Cijfers in beeld'. 
Lees meer

Of registreer je om te kunnen reageren.