Home

Achtergrond laatste update:23 dec 2013

Cees 't Hart (1958)

Bedachtzame strateeg in oogsttijd.

Onder leiding van de bedachtzame en vriendelijke Cees 't Hart heeft FrieslandCampina zich ontwikkeld tot een wereldwijde merken- en ingrediëntenspeler. Exportsuccessen op Aziatische en Afrikaanse markten konden worden uitgebouwd en nieuwe markten aangeboord. Geleidelijk aan zorgt hij voor een steeds verdere transformatie van het zuivelbedrijf. Ambitie lijk dat een deel van het concern zich ontwikkelt tot een 'high care' zuivelproducent, met zuigelingen- en kindervoeding aan de ene kant en klinische en ouderenvoeding aan de andere kant. Goede strategie, want daar zitten de winsten.

Maar ook de rest van het bedrijf moet goed presteren. In een jaar als dit, kan zelfs de bulk het goed doen. De test van het succes is wanneer de markt terug gaat naar normaler situaties. Ook de geografische kwetsbaarheid is punt van aandacht.

Ook de Volkskrant ontdekte ’t Hart en zette hem op plaats 27 van de top 200 van invloedrijkste Nederlanders.

 

FUNCTIE

• CEO FrieslandCampina

 

NEVENFUNCTIES

• voorzitter NZO

• bestuurslid Productschap Zuivel

• lid Global Dairy Platform

• voorzitter Topteam Agro en Food

• lid db VNO-NCW

• commissaris KLM

Of registreer je om te kunnen reageren.