Home

Achtergrond 2 reacties

Oproep: Wie volgt Cees 't Hart op?

Wie is voor u dit jaar de belangrijkste persoon in de agrarische sector?

In december presenteert Boerderij de AgriTop-50, de lijst van 50 machtigste mensen in de agrarische sector. Onderdeel hiervan is de publiekslijst, die gekozen wordt door de lezers. Afgelopen jaar werd de lijst aangevoerd door Cees 't Hart, de topman van FrieslandCampina. Ga naar boerderij.nl en volg de instructies. Stemmen kan tot zondag 24 november.

Laatste reacties

  • agratax2

    Waarom is het nodig om onze leiders de maat te nemen en als een sporter op het ere schavot heisn? Ik ben van mening, dat iedereen zijn taak naar vemogen moet volbrengen en dat het dus onmogelijk is om de ene beter dan de andere te vinden. De ene krijgt meer kans dan se andere of moet ik zeggen de ene gebruikt zijn ellebogen meer dan de ander om in beeld te komen. Ik geef de voorkeur aan mensen die in stilte hun werk doen, die we pas missen als ze er niet meer zijn.

  • koestal

    wie volgt Jannes Oosterveld op ?

Of registreer je om te kunnen reageren.