Home

Achtergrond laatste update:20 jun 2014

Geef mening over Gecombineerde Opgave

Den Haag – Uitvoeringsorganisatie Dienst Regelingen (DR) wil graag weten hoe boeren het invullen van de Gecombineerde Opgave 2012 hebben ervaren. Via internet kunnen relaties een enquête invullen.

Dit jaar hebben bijna 76.000 relaties de Gecombineerde Opgave 2012 ingediend bij DR. De opgave kende een aantal vernieuwingen, zoals melding bij dubbel geclaimde percelen en de mogelijkheid om gps-meting te gebruiken bij het intekenen van percelen. De uitvoeringsorganisatie wil graag weten of de vernieuwingen ook tot meer gemak hebben geleid.

Invullen van de korte vragenlijst kan via internet. Relaties die meedoen met het internetpanel van het agentschap hebben hiervoor al via de mail een uitnodiging gekregen. Wie nog geen deelnemer van het panel is kan zich hiervoor via mijn.rvo.nl, klik rechts op ‘internetpanel’, opgeven. Vervolgens ontvangen de nieuwe deelnemers per e-mail een uitnodiging.

De vragenlijst invullen over de Gecombineerde Opgave kan tot en met zondag 8 juli. Wie nog geen deelnemer is moet zich voor 5 juli aanmelden.

Via het internetpanel van DR kunnen relaties hun mening geven over de manier waarop het agentschap regelingen uitvoert.  Wie meedoet ontvangt ongeveer vier keer per jaar per e-mail een uitnodiging om via internet een vragenlijst in te vullen (anoniem). Een keer overslaan is geen probleem. Afmelden kan altijd. Deelnemers worden geïnformeerd over de uitkomsten van de peilingen. Ze worden ook uitgenodigd om een keer op een bijeenkomst te komen om mee te praten.  De reiskosten worden dan vergoed.

Of registreer je om te kunnen reageren.