Home

Achtergrond 1 reactie

Nederland wil betere economische relaties met Colombia

Den Haag - Nederland wil de verhoudingen met Colombia versterken door de stap te maken van ontwikkelingssamenwerking naar een economische relatie met het land.

Daarvoor brengt staatssecretaris Ben Knapen van Buitenlandse Zaken met een zakendelegatie een bezoek aan het land. Tijdens de handelsmissie wordt onder andere gesproken over duurzame voedselproductie. Knapen spreekt met de Colombiaanse landbouwminister, maatschappelijke organisaties en Nederlandse en Colombinaanse bedrijven over onder andere duurzame handel in koffie, bloemen en bananen.
Nederland heeft decennia een ontwikkelingsrelatie met Colombia gehad. Het land is inmiddels uitgegroeid van een lage-inkomensland tot een midden-inkomensland waardoor Nederland ervoor kiest om een bilaterale economische relatie op te bouwen.

Eén reactie

  • aarthamstra1

    Hoe is het mogelijk, grote oceanen er tussen, andere taal, andere munt, andere cultuur, grensposten, andere regering. En toch kan Colombia handel met ons doen.
    Waarom gaat het dan mis in Europa. Alleen als we een bank.een munt,een grens een regering een belastingstelsel hebben aldus onze wijsneuzen. Erger nog het licht gaat uit als we niet mee doen volgens onze overheid en boerenbedrog organisaties.. Om onze vrijheid te borgen roepen ze dan .HOE, Met Oost Europese wetten en regels . Oost Europese megastallen met minimumlonen zonder inspraak. Onze boeren bedrog organisaties Rabo/(Z)L.T.O. hebben zich al aan gepast.

Of registreer je om te kunnen reageren.