Home

Achtergrond laatste update:17 apr 2012

Verhagen op handelsmissie naar Japan

Den Haag - Minister Maxime Verhagen van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie gaat naar Japan om te spreken over de verbetering van de toegang van de Japanse markt.

Verhagen spreekt in Tokio met de ministers van Landbouw, Bosbouw en Visserij, Economie en handel en Industrie. Op de agenda staat onder andere vrijhandel en betere toegang voor Nederlandse agrarische producten. Ook zal Verhagen bedrijven ontmoeten die voor Nederland van belang zijn, waaronder het moederbedrijf van NedCar, Mitsubishi Motor Corporation.


Aansluitend aan het bezoek van Verhagen bezoekt een missie uit de Nederlandse tuinbouwsector Japan. In het door de tsunami getroffen gebied bestaat veel belangstelling voor de grote Nederlandse kennis en expertise op tuinbouwgebied.

Of registreer je om te kunnen reageren.