Home

Achtergrond 6 reactieslaatste update:28 dec 2012

Sieta van Keimpema

Met deze militante en goedgebekte DDB-voorzitter hoef je het als melkveehouder niet altijd eens te zijn, maar met haar inzet en altijd een woord hebben, is ze feitelijk wel het enige echte gezicht van de melkveehouderij.

Mannen, waar zijn jullie? Op de korte termijn zijn wellicht veel standpunten van de DDB en verwante organisaties onhaalbaar, maar met haar benadrukken van een goed en eerlijk inkomen voor de melkveehouderij, zwengelt ze toch een belangrijk punt aan. Het gaat niet alleen om groeien en buffelen. Wat tot nadenken stemt voor de zuivel, is dat Van Keimpema met haar boodschap toch ook een snaar raakt bij het grote publiek.
Geboortejaar: 1967

 

Functies
• Voorzitter DDB
• Vice-voorzitter EMB

Laatste reacties

 • koestal

  kranige vrouw

 • Mozes

  Kranige vrouw met zeer beperkt begrip en niet te beroert om goedgelovige veehouders een rad voor de ogen te draaien.

 • apliste

  Mozes,zeer beperkt begrip,waar hebt u het over?Sieta loopt tenminste niet met oogkleppen op,zoals veel van uw goedgelovige veehouders die zich een rad voor ogen laten draaien door de LTO en consorten.Zij kijkt tenminste verder dan haar neus lang is en denkt na ,hoe de situatie van de boer te verbeteren o.a.door een betere melkprijs die gerelateerd is aan de kostprijs.
  Veel 'leiders' kunnen niet tippen aan haar inzet en kennis.
  Wanneer komt 'Boerderij' nu eens met een objektief artikel over de DDB en de EMB ,wat hun voorstellen zijn met betrekking tot de europese landbouwpolitiek?

 • Rip

  Kranig, knap, energiek, spreekt als een waterval, maar zegt hele domme dingen, dingen die boeren graag willen horen. Ze heeft zwart haar, maar anders zou je haar toch moeten rangschikken onder domme blondjes.

 • theorikyreintjes1

  Dat je een kostprijsdekkende melkprijs moet hebben is het onderhand wel iedere melkvee houder, die goed na denkt, het er wel over eens! Dat probeert Sieta duidelijk te maken. Schijnbaar geloven velen nog in sprookjes, de cooperatie zorgt er wel voor. Dat je gewoon gebruikt wordt door ..... , hebben velen schijnbaar niet door! En zeker niet als je tegen diegene aanschopt die er net keihard voor gaan. Je kunt het op onderdelen niet eens zijn, maar steun deze personen die voor de boerenstand zo hard op komen! Val ze zeker niet aan, dan lachen de grote winkelketens!

 • Demeter Griend

  Ben blij dat ik geen verkering met haar heb gehad.

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.