Home

Achtergrond 2170 x bekeken laatste update:28 dec 2012

Piet Boer

Melkveehouder Piet Boer is sinds begin 2012 voorzitter van coöperatie FrieslandCampina. Als zodanig zet hij grotendeels de lijn voort van voorganger Cees Wantenaar.

Boer is echter geen kloon van zijn voorganger. Hij wijkt op onderdelen af. Zo zet hij in ieder geval naar buiten toe meer een eigen stempel en is hij opener, communicatiever. Ook probeert hij meer druk te zetten op de directie van FrieslandCampina om nog betere prestaties te leveren voor de leden. Moet wel uitkijken dat hij rond 2015 geen te positieve verwachtingen wekt. Anderzijds reageren hij en ’t Hart soms weer een beetje krampachtig, zoals over de nieuwe fabriek van A-ware en Fonterra.
Geboortejaar: 1960

Functies
• Voorzitter coöperatie FrieslandCampina en uit hoofde van die functie ook
• Voorzitter RvC FrieslandCampina nv
Nevenfuncties

• Commissaris Alfa Top holding

Of registreer je om te kunnen reageren.