Home

Achtergrond 4 reacties

Cookies en Boerderij.nl

Vanaf uiterlijk 1 januari 2013 zijn wij wettelijk verplicht uw toestemming te vragen om cookies te mogen gebruiken als u onze website bezoekt. Reed Business Media, uitgever van Boerderij.nl, gebruikt cookies om meer service te kunnen bieden aan de bezoekers van onze websites

U kunt dan denken aan het onthouden van uw taalvoorkeuren en uw inloggegevens, zodat u niet iedere keer opnieuw hoeft in te loggen als u bijvoorbeeld wilt reageren op een van onze artikelen.

Cookies helpen ons ook om door ons geleverde informatie nog beter af te stemmen op de belangstelling van de bezoekers van onze websites. Op die manier kunnen we u nu en in de toekomst voorzien van op u afgestemde informatie.

U hoeft bij het eerste bezoek aan onze website in het nieuwe jaar slechts eenmalig de cookies te accepteren. Na acceptatie kunt u als vanouds alle informatie zien.

Laatste reacties

 • info48

  De abonnee hoeft de cookies slechts eenmalig te accepteren schrijft de Boerderij.nl, ze kunnen het leuk verpakken..... hij/zij MOET de cookies accepteren!!!! anders komt u er niet in!
  Boerderij is wettelijk verplicht toestemming te vragen, de wetgever bedoelde daarmee de consument de keuze te laten!
  Dit is GEEN keuze maar ordinair door de strot duwen.
  M.i. minachting van de Boerderij voor de wet en de Abonnee!!

 • joannes

  Voor wat hoort wat zou ik zeggen! Maar kan ik dan in het vervolg ook bepaalde reclames /banners ontwijken door ze kenbaar te maken waardoor ze automatisch gewijgerd worden. Dit voorkomt veel irritatie! Want zodra je een column over het onderwerp WD of PvdD aanklikt krijg je die gephotoschopte WD promotie voor je snuffert. Dat is nou niet bepaald wat ik wil en ik zou heel blij zijn die alleen op aanvraag te zien ipv ongevraagd opdoemen. Reclame voeren kan nog steeds intimiderend en ongevraagd blijkbaar! Het wordt tijd dat de politiek de burger ook voor deze manipulatie beschermt.

 • minasblunders1

  Info48, ook ik heb contact opgenomen met Agr.D over deze kwestie. Op andere websites heb je inderdaad de KEUZE om te accepteren of niet. Hier werd doodleuk gezegd dat je MOET accepteren. Ik heb aangegeven dat ik het niet wilde accepteren. De betreffende medewerkster is navraag gaan doen en kwam terug met de mededeling dat je via escape de opdringerige tekst van je scherm kon halen. Dit klopte ook wel, maar bij elke nieuwe muisklik verscheen de opdringerige tekst weer. Je krijgt het inderdaad door je strot geduwd.

 • Beheerder.Boerderij
  Redactie

  Voor wat, hoort wat. Precies daarom maken we ook gebruik van Cookies! Zo gebruiken we bijvoorbeeld een cookie die onthoudt dat je 'bij onze club hoort'. Als die er niet meer zou zijn, moest je iedere keer opnieuw je inlognaam en wachtwoord intikken. En zo zijn er meer. We kunnen dan niet de toepassingen bieden die we willen, dus daarom ontkom je er niet aan om cookies te accepteren als je onze pagina's wilt lezen.

Of registreer je om te kunnen reageren.