Home

Achtergrond

Maak kans op gratis kaart voor de BZV Afterparty!

Het BZV-seizoen zit er bijna op. Zondag 18 november is alweer de laatste aflevering. Daarna volgt een knallende afsluiter: de BZV-afterparty. Boerderij verloot 10 kaarten.

Het BZV-seizoen zit er bijna op. Zondag 18 november 2012 is alweer de laatste aflevering en zal BZV-minnend Nederland weten wie met wie verder gaat of dat er helemaal niet verder gegaan wordt.

De KRO laat na deze slotaflevering het succesnummer nog niet meteen los. Net als de afgelopen jaren, is er ook dit jaar een BZV-afterparty en wel op 24 november in de Fabrique in Maarssen (U.). Tijdens het feest is er veel te beleven, zoals een talentenshow. Wie iets bijzonders denkt te kunnen, kan het daar laten zien. De band Mooi Wark is er evenals de Loco Loco Discoshow. Ook de deelnemers van dit seizoen zullen er zijn en uiteraard is Yvon Jaspers erbij. Zij zal een live-variant van BZV presenteren waarbij 10 vrijgezelle boeren of boerinnen ter plekke op zoek kunnen gaan naar een date. Dat daar vervolgens ook echte relaties uit kunnen voortkomen, is eerder al gebleken: Boer Jan Ybema en Pauline van Rijsoort vonden elkaar in 2008 op de BZV-afterparty en zijn alweer vier jaar heel gelukkig met elkaar. Lees hun indrukwekkende verhaal in de Boerderij van komende dinsdag.

Kaarten bestellen óf winnen
Wie naar het BZV-feest wil, kan kaarten bestellen via www.boerzoektvrouw.nl à €17,50 per stuk. Boerderij geeft 10 kaarten gratis weg. Wie denkt ervoor in aanmerking te komen, kan tot en met 20 november de kanskaart invullen op www.boerderij.nl/verloting.

Of registreer je om te kunnen reageren.