Home

Achtergrond

Dolblije winnaar quad Boerderij Connect

Deze zomer werd er in samenwerking met quadwinkel.nl een quad uitgerijkt aan één van de leden van Boerderij Connect.

Melkveehouder Johan Hendriks uit Overloon meldde zich een paar maanden geleden aan onder de gebruikersnaam ‘Henver1’ en won de Yamaha Grizzly 300 ter waarde van €4.995. "Ik meldde mij niet alleen aan voor de quad, maar het was wel een leuke aansporing." Afgelopen week leverde Boerderij Connect de prijs af bij de gelukkige winnaar.
Johan was actief op andere discussiefora maar begon zich daar steeds minder thuis te voelen. Hij merkte dat op andere platformen mensen zich gemakkelijk voordoen als een ander. "Ik heb het idee dat er op Boerderij Connect meer naar waarheid wordt gesproken. Daarnaast is het ook een serieus platform en dat vind ik erg fijn." Sinds een paar maanden logt hij bijna elke avond even in op Boerderij Connect om met collega’s ervaringen en vakinformatie uit te wisselen. Johan: "Ik vind de discussies op Connect heel toegankelijk en gemakkelijk te volgen". Zelf heeft hij al een paar discussies gestart, waarop verschillende reacties binnenkwamen. "Ik heb bruikbaar advies en meningen gekregen op het platform. Je krijgt soms hele verschillende reacties, maar wel op een leuke manier."
Hij is dolblij met de Yamaha Grizzly 300 van Quadwinkel.nl. "Ik was dolgelukkig toen ik op de hoogte werd gesteld. We gingen thuis helemaal door het lint. Het is altijd een grote droom van mij en mijn dochters geweest om een quad te hebben. Super dat deze droom nu werkelijkheid wordt!" Johan heeft in zijn profiel staan dat hij vooral machines gebruikt 'die goed en degelijk zijn en weinig in onderhoud'. Johan: "Tot nu toe bevalt de quad erg goed en ik hoop dat hij lang mee gaat."
De quad wordt ingezet om dagelijks de 60 melkkoeien uit de wei te halen, de gewassen te inspecteren en voor zijn nieuwe hobby, golfen. Zijn buurman heeft namelijk een jaar geleden een nieuwe golfbaan aangelegd met negen holes. Samen met de buurman kan hij op de Quad zo de golfbaan op crossen. "De buurman ziet het helemaal zitten op samen over de ‘Hole ien Loën’ baan te gaan. Boerderij Connect, bedankt voor deze prachtige prijs!"

Foto

  • In samenwerking met quadwinkel.nl kon Boerderij Connect een Yamaha Grizzly 300 ter waarde van €4995 verloten onder haar leden. foto: Quadwinkel.nl

  • Johan Hendriks voelde zich al snel thuis op de splinternieuwe Yamaha Grizzly 300. ‘Een quad is altijd een grote droom geweest en hij komt nu uit!’ Foto: Bert Jansen

  • Johan Hendriks (47), Ria (45), en de kinderen Emmy (13) en Anita (11). Foto: Bert Jansen

  • De kinderen Emmy (13) en Anita (11) kunnen ook goed overweg met de quad. Foto: Bert Jansen

  • Foto: Bert Jansen

  • Ria Hendriks op de quad. Foto: Bert Stevens

Alette Hofsteenge

Of registreer je om te kunnen reageren.