Home

Achtergrond laatste update:23 feb 2012

Boerderij en agd bundelen krachten

Met ingang van 3 januari 2012 gaat agd verder onder de naam Boerderij Vandaag. De websites Boerderij.nl en agd.nl worden vernieuwd en samengevoegd.

Beste bezoeker,
De website agd.nl wordt dit voorjaar opgenomen in deze website. De reden hiervan is dat we de krachten van Boerderij en agd willen bundelen. Hierdoor ontstaat één sterk merk voor de agrarische sector.
Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het lanceren van de vernieuwde website www.boerderij.nl. Deze site brengt het beste van agd.nl en Boerderij.nl samen tot hét leidende online platform voor de Nederlandse boer.
De keuze voor Boerderij.nl laat zien dat we de samenwerking die we reeds hadden, verder invulling geven. De naam Boerderij is vanaf dit jaar de paraplu voor alle uitgaven en diensten die we aan u als agrarisch ondernemer leveren. 
Vooralsnog kunt u Boerderij.nl gebruiken zoals u gewend bent. Ook in de verzending van onze nieuwsbrieven verandert nog niets.


Heeft u vragen over deze veranderingen? Neem dan contact op met onze afdeling klantenservice. Dit kan per mail: klantenservice@reedbusiness.nl, of telefonisch: (0314) 35 83 58.

Of registreer je om te kunnen reageren.