Home

Achtergrond 22 reacties

Zwijnimitator per ongeluk geschoten door schoonvader

Tjoemen - Het is niet zo’n goed overdacht grapje: doen alsof je een wild zwijn bent tijdens een jachtpartij.

Een 26-jarige Rus en zijn 68-jarige schoonvader waren aan het stropen in een bos bij de Siberische stad Tjoemen, toen de duisternis inviel. Schoonvader klom naar een uitzichtpunt om te kijken of er nog wat te schieten viel. De jonge man bleef achter. Hij wilde een geintje uithalen met zijn schoonvader en maakte geluiden als een wild zwijn. Zijn schoonvader aarzelde niet en schoot. Toen de man naar beneden was gelopen om zijn buit te inspecteren, trof hij zijn schoonzoon dood aan met een schotwond in zijn hoofd.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Jochum

  Dat ze aan het stropen waren heeft mevrouw Koeleman zelf bedacht.

 • no-profile-image

  eigenlijk vind ik dit best heel prettige berichten. Heeft die schoonzoon ook eens kunnen voelen hoe het is om door een jager te worden doodgeschoten.

 • no-profile-image

  We zullen alleen nooit weten hoe hij dat ervaren heeft.

 • no-profile-image

  kleinboereke de schoonzoon heeft niet veel gevoeld als je meteen dood bent. Dus een hele mooie dood alleeen veel te vroeg .Heb medeleven voor zo,n tragisch ongeluk.

 • no-profile-image

  Medelijden met een jachtongeluk?????????????NOOIT!!!! Volgende maand sneuvelen er weer een aantal in Italie, zoals elk jaar. Geweldig, die zieke knallers. Hopelijk gebeurt dit ook in Nederland. Klaar. En jij mag er best anders over denken, die vrijheid heb je, maar ik denk er zo over. Neem geen woord terug.

 • no-profile-image

  Bij een ander artikel had ik de reactie geplaatst dat je gekken in de waan laat en niet op reageerd. Later voelde ik me daar niet goed bij en vond dat ik dit niet zo had moeten zeggen.
  Als ik de reacties van Kleinboerke hier lees ben ik bij nader inzien wel tevreden met deze reactie.
  Ik herhaal hier dus nogmaals mijn eerdere reactie dat je gekken in de waan laat en daar niet op reageerd.

 • no-profile-image

  Van Deuveren

  Vanavond weer 'ns kijken wat een avondje hoogzit oplevert. Ik verheug me nu al.

 • no-profile-image

  van Deuveren: hopelijk een dode schoonzoon

 • no-profile-image

  Mozes van de stenen tafelen: reageerd schrijf je met een t....... over iq gesproken.

 • no-profile-image

  Van Deuveren

  Slechte avond gehad. Er kwam weinig soeps voor de loop. Hopenlijk krijg ik van de winter een belletje om hier en daar wat te paffen in de Oostvaardersplassen.

 • no-profile-image

  Had je die invalide schoonzoon van jou niet meegenomen?? Was je er gelijk vanaf geweest. Jij bent ook niet zo intelligent.

 • no-profile-image

  Kleinboerke, jij bent een fenomeen.

 • no-profile-image

  Idd mozes van de stenen tafelen, Ik ben een waar fenomeen, een god in het diepst van mijn gedachten. (Gorter)

 • no-profile-image

  kleinboerke,

  klein dat zeker, op het sociale vlak kom je nogal wat tekort.
  eigenlijk ook wel weer zielig.

 • no-profile-image

  Ik kom echt niets tekort. Jagers, die op een hoogzit gaan zitten, komen tekort. Dieren voeren, ze lokken om ze daarna vanaf een hoogzit, waar je door dieren niet traceerbaar bent (de reuk gaat er overheen), af te knallen,Ja dan kom je wat te kort. En als daarbij dan een dode valt, doet mij dat totaal niets en moet ik de glimlach onderdrukken. En jij dobber, noem je zelf liever tobber.

 • no-profile-image

  Nee, dan toch liever jou vriendjes van Staatsbosbeheer, die runderen de hongerdood laten sterven! (Oostvaardersplassen)Wildbeheer is in Nederland nodig, dan toch liever met afschot.
  Als je een glimlach niet kunt onderdrukken als er iemand wordt doodgeschoten, kom je echt wel wat tekort.
  gr. Tobber

 • no-profile-image

  Tobbertje toch, jij weet, met je beperkt iq, toch ook wel dat wildbeheer inons land wordt uitgevoerd door hele rijke natuurcrimis. Ook jij kunt ze wel opnoemen, want jij hoort daar ook bij. Jij krijgt ook een orgasme als je een dier spartelend ziet liggen vechtend tegen de dood omdat zo'n rijke crimineel het nodig vond om een gezond dier af te knallen. Tobber, jij bent ernstig ziek in je hoofd en wijs niet naar anderen terwijl je zelf de meest verschrikkelijke dingen doet in de natuur, een natuur die van ons allemaal is en niet toebehoort aan rijke crimis. En als er dan eentje sneuvelt krijg ik een grijnseje op mijn gezicht waarvan ik hoop dat het niet meer weggaat. Vertel je kinderen en kleinkinderen maar eens wat je allemaal uitvreet me gezonde dieren. Walgelijk figuur. Nikszeggende prul.

 • no-profile-image

  Zeg kleinboerke, het wordt eens tijd dat je eens een hongerwinter doorzit in Rusland. Dan zul je wel anders piepen. Jij bent een verwend nest die alle realiteitszin verloren heeft. Ga lekker buiten spelen.

  Ik heb medeleven met de Russiche schoonvader. Hij heeft een echt trauma, en zijn leven lang mee moeten leven.

  Het kan natuurlijk ook zijn dat hij zijn schoonzoon al lang niet zo zag zitten. Dan heeft hij zijn kans waargenomen. Het sociale systeem is toch anders dan wij hier gewend zijn. Bij ons is die hongerwinter toch zo`n 70 jaar geleden.

 • no-profile-image

  Zeg kleinboerke, het wordt eens tijd dat je eens een hongerwinter doorzit in Rusland. Dan zul je wel anders piepen. Jij bent een verwend nest die alle realiteitszin verloren heeft. Ga lekker buiten spelen.

  Ik heb medeleven met de Russiche schoonvader. Hij heeft een echt trauma, en zijn leven lang mee moeten leven.

  Het kan natuurlijk ook zijn dat hij zijn schoonzoon al lang niet zo zag zitten. Dan heeft hij zijn kans waargenomen. Het sociale systeem is toch anders dan wij hier gewend zijn. Bij ons is die hongerwinter toch zo`n 70 jaar geleden.

 • no-profile-image

  Ha die Henri(ette): als die man er een trauma aan overhoudt, zou dat meer dan geweldig zijn. Het kan natuurlijk ook zijn dat daar de hongerwinter al vrij vroeg is begonnen. Dan smaakt een broodje schoonzoon, magnetron opgewarmd, overheerlijk. Nee, nog steeds geen greintje medelijden, de grijns staat nog steeds op mijn gezicht, hopelijk gaat die niet meer weg.

 • no-profile-image

  J@gertje bereidt zich eens goed voor

  Vanavond eens kijken of er nog wat voor de loop komt. Welkom op de hoogzit

 • no-profile-image

  Als jij op de hoogzit zit, zit ik op je vrouw. Eens kijken wiens loop er dan het eerst afgaat.

Laad alle reacties (18)

Of registreer je om te kunnen reageren.