Home

Achtergrond

Van der Haeghe is nieuwe Iseki-importeur

De grote Belgische importeur Van der Haeghe opent een eerste filiaal in Nederland en neemt van daaruit de Iseki-import op zich.

Vormec stopt met de import van Iseki. Vanaf 1 november 2011 wordt de vertegenwoordiging van Iseki-trekkers en -maaiers ondergebracht bij Van der Haeghe bv. Dit is een nieuw op te richten tak van de Belgische machinehandelaar Hilaire van der Haeghe. Naast een tuin- en parkafdeling is het bedrijf in België vooral bekend als importeur van Fendt, Claas en Amazone. In België is Van der Haeghe al langer importeur van Iseki. Ook verzorgt het de Iseki-onderdelendistributie voor een groot deel van Europa. Iseki streeft naar minder importeurs die ieder een groter werkgebied bestrijken. In dat kader heeft het bedrijf afscheid genomen van Vormec. Het personeel is nog in onderhandeling, maar waarschijnlijk kunnen de huidige werknemers van Vormec-groentechniek bij de nieuwe importeur aan de slag.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.