Home

Achtergrond

Krampe breidt Bandit-serie uit

De Duitse fabrikant van transportmaterieel Krampe komt met nieuwe modellen van de Bandit-rolbandwagen.

Krampe stelde de eerste wagens met een losbodem voor tijdens de Agritechnica in 2009. Destijds betrof het een forse tandemasser en een forse drieasser met baklengtes van 7,5 en 9,8 meter. Nu komen er twee kleinere modellen bij: een tandemasser met een baklengte van 6,5 meter en een drieasser van 8 meter lang. De inhoud van de Bandit loopt nu uiteen van 34 tot 51 kuub.

Lichter

In verschillende landen is het leeggewicht van een transportcombinatie een belangrijk thema. Krampe kiest daarom voor 1 millimeter dunner plaatmateriaal voor de zijwanden. Dit bespaart 300 kilo. Ook in de toekomst blijft de fabrikant hierop focussen, zodat grote volumes efficiënt zijn te verzetten.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.