Home

Achtergrond

De Vor pakt Holder-import op

Gebr. De Vor neemt de import van Holder-trekkers over van zusterbedrijf Vormec.

Per 1 september 2011 is Gebr. De Vor Achterveld BV de officiële importeur van Holder-trekkers. “Wij zijn blij met de aanvulling van het programma dat Holder ons biedt”, aldus algemeen directeur Dick Melessen van Gebr. De Vor. De Holder-import wordt ondergebracht bij de tuin- en parkafdeling. Max Holder GmbH heeft sinds 2008 nieuwe eigenaren, maar het merk bouwt al sinds jaar en dag kniktrekkers. De laatste jaren richt het bedrijf zich meer op werktuigendragers, ook met knikbesturing. In 2009 bouwde Holder 220 machines, vorig jaar waren dat er 560. Volgens Melessen passen de Holder-trekkers goed in het programma van De Vor, naast de kleinere Kubota-trekkers en het Fendt-smalspoor-segment.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.