Home

Achtergrond 696 x bekeken

Cobb Europe Technisch seminar

Meer dan 40 deelnemers namen een week lang deel aan een seminar dat door Cobb Europe voor grootouderdieren en ouderdieren klanten uit Europa, Midden Oosten en Africa was georganiseerd in Sneek (Fr.).

We zijn trots op onze klanten. We hadden een zeer goede afvaarding uit de gehele regio -- van Ierland to Soedi Arabie tot Zuid Afrika zei Euan Meldrum, marketing manager van Cobb Europe

Het programma was zo opgezet dat de deelnemers bepaalde aspecten uit de pluimveekolom konden leren door middel van bedrijfsbezoeken en door middel van presentaties over de dagelijkse gang van zaken. De eerste dag ging in op de wereldwijde economische aspecten over het produceren van pluimveevlees in de huidige maatschappij. Op dag 2 en 3 werden de deelnemers verdeeld in vleeskuiken en ouderdieren groepen en werden de onderwerpen broederij en productie behandeld.

De dagen daarop kwamen gezondheid en ventilatie aan bod inclusief een bezoek aan pluimveepraktijk Noord & Oost voor praktische demonstraties. Het seminar eindigde met de uitreiking van een certificaat en een diner in Leeuwarden, de hoofdstad van Friesland.

De presentaties werden verzorgd door 18 werknemers van Cobb en twee experts uit de pluimveeindustrie – Dr Ron Meijerhof – Het effect van broeden op het vleeskuikenresultaat en – Dr Tony Marangos – de optimale vleeskuikenvoeding voor Cobb producten.

Friesland was een onvergetelijke locatie voor ons seminar en het liet ons zien hoeveel invloed de zee en de kanalen hebben op het dagelijks leven van de plaatselijke bevolking, “ zei Mr Meldrum”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Euan Meldrum
Cobb Europe
+44 1206 835835

Clark Baird
Cobb-Vantress
+1 479 524 3166

Roger Ranson
BHR Communications
+44 845 402 6527

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.