Home

Achtergrond

Boerderij Ondernemers Event

Wil je alles weten over bedrijfsovername of GPS- en sensingtechniek?! Discussieer mee over megastallen of doe (groene) energie op. Kom naar het Boerderij Ondernemers Event.

Boerderij organiseert speciaal voor u op maandag 28 november 2011 in De Werelt in Lunteren het eerste Boerderij Ondernemers Event. Honderden agrariërs komen bij elkaar om te luisteren en mee te praten over vijf belangrijke thema’s die nu spelen in de agrarische sector.

Programma

Het Boerderij Ondernemers Event begint met twee presentaties bedoeld voor iedereen. Onder andere wordt er door landbouwjournalist Jacques van Outryve ingegaan op de toekomstvisie van de agrarische sector. Na deze gezamenlijke start van de dag krijgt u de kans presentaties bij te wonen op het gebied van één van de vijf belangrijke thema’s.

De vijf thema’s:
• Bedrijfsovername: waar moet u aan denken?
• Energieproductie: regelgeving, trends en te nemen stappen om energieleverancier te worden.
• Precisielandbouw: beschikbare technieken en uitleg over uw machinepark anno 2015.
• Toekomst megastallen: discussieer mee over dit onderwerp en hoor praktijkverhalen.
• Subsidies: subsidie voor milieu- en diervriendelijk produceren en voor duurzame innovaties in de melkveehouderij.

Deelnemers kiezen één van de vijf thema’s. U bezoekt in de ochtend een presentatie welke ingaat op de laatste ontwikkelingen van dit thema. In de middag wordt er nog een presentatie binnen dit thema voor u gegeven met praktijkvoorbeelden en kunt u ervaringen uitwisselen.

Boerderij organiseert deze dag speciaal voor u als agrariër. Voor slechts € 40,- p.p. (excl. btw) hoort u de nieuwste ontwikkelingen en deelt u praktijkervaringen. Kom naar deze dag met uw werknemers, partner, zoon en/of dochter.

Kaarten bestellen kan via telefoonnummer (078) 625 37 33 of email. Kijk voor meer informatie op www.boerderijondernemersevent.nl.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.