Home

Achtergrond

Biomassadroger droogt van alles

Biomassadroger FarmDryer kan veel soorten product aan.

Farmer Automation bv heeft samen met Jülicher Systemtechnik in Billerbeck (in Noordrijn-Westfalen, Duitsland) een nieuwe biomassadroger ontwikkeld. De biomassadroger FarmDryer is speciaal ontwikkeld voor het drogen van biomassa op agrarische bedrijven. De nieuwe biomassadroger is gebaseerd op oude vertrouwde technieken en is gecombineerd met moderne flexibele besturings- en droogmogelijkheden.

De biomassadroger FarmDryer, die verkrijgbaar is in de breedtes 1,5 en 3 meter, heeft geperforeerde rvs banden en kan worden geleverd met geïntegreerde geïsoleerde behuizing die buitenopstelling mogelijk maakt.

De biomassadroger FarmDryer kan een zeer breed pakket aan producten drogen: stapelbare producten zoals pluimveemest, gescheiden varkens- of koeienmest, vloeibare producten zoals varkens- of koeienmest, granen, digistaat of zuiveringsslib.

Farmer Automation bv, Nunspeet

• tel. (0341) 76 00 45
• e-mail:info@farmerautomatic.nl
• internet: www.farmerautomatic.nl

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.