Home

Achtergrond 317 x bekeken 2 reacties

Onderbroekenprotest tegen castratie varkens

Brussel – Uit protest tegen de onverdoofde castratie van varkens moeten mannen op 9 september geen onderbroek dragen. Onder het motto Laat Ze Hangen roepen Belgische dierenactivisten van Gaia op tot de campagne.

De mannen moeten solidariteit tonen met de 5 miljoen biggen die elk jaar onnodig onverdoofd worden gecastreerd, terwijl er pijnloze alternatieven bestaan, stelt Gaia op haar website. Vrouwen kunnen meedoen door het ondergoed van hun man ”per ongeluk” te doen verdwijnen.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Willeke

  Laat deze mededieren, laat ze met rust.
  Laat ze maar lekker hangen..
  Ze hebben toch al bijna geen leven, kort en bescheten!

 • no-profile-image

  En komt er ook iemand op voor de varkensboeren/boerinnen? Een massale BBQ in stadscentra? Spontane 1 euro extra voor (h)eerlijker vlees? Menig varkensboer staat al in zijn hemd met deze prijsspiraal, moet nou ook nog de broek uit?
  Die is bij mij van verbazing al afgezakt. In wat voor wereld leven we?

Of registreer je om te kunnen reageren.