Home

Achtergrond

KWIN-Veehouderij 2011-2012

KWIN-Veehouderij 2011-2012 is verschenen. Veehouders kunnen deze uitgave met korting kopen.

Wageningen UR Livestock Research, onderdeel van de Animal Sciences Group, heeft weer een actuele versie gemaakt van KWIN-Veehouderij, een uitgave met statistische prijsinformatie over onderdelen van veehouderijbedrijven en normen voor het maken van (saldo)berekeningen, bedrijfsevaluaties en begrotingen. De normen geven inzicht in de hoogte van de prijzen op middellange termijn. De geactualiseerde KWIN omvat de sectoren melkvee, vleesvee, geiten, schapen, paarden, varkens, pluimvee, nertsen en konijnen. De prijzen in het boek zijn exclusief btw.

Korting voor veehouders via BRS-nummer
KWIN-Veehouderij 2010-2011 kost €59 (incl. btw) en €65 inclusief verzending Bij afname van meer dan vijf exemplaren wordt kwantumkorting verstrekt.
Doordat de Productschappen Pluimvee en Eieren, Vee en Vlees en het Productschap Zuivel de KWIN-Veehouderij meefinancierden, kunnen veehouders het boek met 50 procent korting kopen. Zij betalen dan €29 (incl.btw, excl. €6 verzend- en administratiekosten). Bij het bestellen moet daarvoor het BRS-nummer (bedrijfsrelatienummer) worden ingevoerd. Maximaal twee exemplaren met korting per BRS-nummer.

Digitale versie
Van KWIN-Veehouderij is ook een digitale versie. Die is alleen toegankelijk voor abonnees. Een abonnement op de digitale versie kost €52 per jaar.

Bestellen via internet
KWIN-Veehouderij is te bestellen via de website www.kwin.nl.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.