Home

Achtergrond 4 reacties

400 varkenskoppen op straat

Zellik - Een fotoreportage van de actie van Belgische varkenshouders bij het distributiecentrum van Delhaize.

Zellik - Een kipper met 400 varkenskoppen lost zijn lading voor de poorten van het distributiecentrum van Delhaize.
Foto's Vilt

Varkenskoppen gespietst aan het hek.

Varkenshouders overleggen in aanwezigheid van de media over de actie en de situatie in de varkenshouderij.

Varkenshouders gooien koppen over het hek rond het distributiecentrum.

Varkenshoudster Wendy Stoop (links) staat de media te woord.

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Is het gek dat de consument vol walging gaat denken over veeboeren? Zelfs met een dood dier wordt uiterst respectloos omgegaan. Het betreft een intelligent en bezield wezen dat door de dwazen der aarde op deze manier wordt behandeld. Er zit geen enkel gelovig mens meer in deze branche want anders waren ze wel bang geworden om de toorn Gods over zich af te roepen. Dat gebeurd toch wel zonder dat ze erin geloven. Failissementen etc.. zelf verdient door eigen gedrag. Toch nog gestraft voor eigen daden.

 • no-profile-image

  Inderdaad Trudy ik ben het helemaal met je eens en walg en kots met je mee. Veehouders die zoiets doen zijn nog minder bechaafd dan de barbaren die 100.000 jaar geleden leefden. Maar het is natuurlijk fout om te stigmatiseren en te generaliseren, want het gros van de veehouders gaat fatsoenlijk met hun dieren om en zal niet aan zulke afstotelijke dier- en mensonterende acties deelnemen. Dat dit nu kan gebeuren is een regelrecht gevolg van het satanische CDA, dat met kuip en konkelwerk aan de macht bleef en nu het ware gezicht toont. Een afzichtelijk tronie waarvan iedere ware christen en respectvol levende mens zich gruwend zal afkeren. Liever nog vandaag dan morgen: WEG MET HET CDA! .

 • no-profile-image

  die walging valt reuze mee.
  misschien is het zo in jullie zeer bekrompen wereldje
  de wereld bestaat gelukkig niet alleen uit gefrustreerde verzuurde types

 • no-profile-image

  Katrien heeft een CDA fobie. Het artikel gaat over België.....

Of registreer je om te kunnen reageren.