Home

Achtergrond

Zuid-Korea importeert varkens uit Canada

Gimhae – Een Zuid-Koreaanse overheidsmedewerker inspecteert een transport van 800 fokzeugen. Het transport is net geland op de luchthaven van Gimhae.

Gimhae – Een Zuid-Koreaanse overheidsmedewerker inspecteert een transport van 800 fokzeugen. Het transport is net geland op de luchthaven van Gimhae, gelegen een kleine 500 kilometer ten zuiden van Seoul.


Zuid-Korea importeert varkens uit Canada om de veestapel weer op peil te brengen nadat de mond- en klauwzeer de varkensstapel eerder dit jaar flink heeft doen slinken.


Foto ANP

Buehl – Medewerkers van een Duits fruitbedrijf oogsten pruimen in een boomgaard in de buurt van Buehl. De oogst is al op gang gekomen in het zuidwesten van Duitsland. Veel product komt via groothandelsmarkten en winkels in Duitsland bij de consument.

Foto ANP

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.