Home

Achtergrond 180 x bekeken

Verhoging Purmerend lijkt vooralsnog stand te houden

De kalvernoteringen op de veemarkt in Purmerend bleven vandaag goed overeind. Dit gebeurde bij een iets hogere aanvoer dan vorige week en ondanks een daling van de noteringen vorige week in Leeuwarden. Daar zakten de prijzen tot onder het vorige week verhoogde prijsniveau van Purmerend.Reden voor de handel in Purmerend om te gaan verhogen was het feit dat op de verzamelplaatsen (van de integraties) meer werd betaald dan op de markt. De handel in Leeuwarden leek dit weer tegen te spreken. Toch lijkt de actie van de handel in Purmerend gerechtvaardigd, gezien de huidige noteringen. De vraag blijft wel waar de prijzen op langere termijn heen gaan.

Prognose: stabiele prijzen.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.