Home

Achtergrond 1 reactie

Blank stijgt straks in prijs

Blank kalfsvlees wordt niet langer goedkoper en zit op een stabiel prijsniveau. De prijs kan zelfs licht gaan stijgen. De mestperiode is met 26 tot 27 weken niet al te lang en de Ramadan vindt elf dagen eerder plaats dan in 2010. Dat betekent dat de vraag gaat toenemen. Ook staat op de iets langere termijn de bevoorrading van scholen in Zuid-Europese landen voor de deur.

De beide rosésoorten noteren ook ongewijzigd. De handel loopt vlot door, maar is in evenwicht.

prognose:

blank iets duurder, rosés stabiel.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Robert De Melker

    Goeieavond collega's, zie zonet prijsjes "blank", wel kalfsvlees wekelijks in de plus, en de nuchtere wekelijks in de MIN...begrijpe wie begrijpe kan, nou wie wordt hier weer in de maling genomen??? boer "altijd" slachtoffer...

Of registreer je om te kunnen reageren.