Home

Achtergrond 180 x bekeken

Koeienstront onderdeel van reddingsplan NAC

Breda - Om de laatste 70.000 euro voor de financieel geplaagde voetbalclub NAC Breda bij elkaar te brengen, organiseert stichting Red NAC een heuse 'koeschijtwedstrijd' op het veld van het Rat Verleghstadion. Dat meldde een woordvoerder van het supportersinitiatief van de Brabantse club.

Voor vijf euro kunnen supporters van de club een vak kopen op het veld. Tijdens de jaarlijkse open dag zal er een koe worden losgelaten op het veld in het stadion. De eerste geproduceerde vlaai van het dier is bepalend voor de verdeling van de prijzen.

De fans hopen een tekort van 400.000 euro bij NAC Breda op te vullen. Red NAC heeft met verschillende acties al 330.000 euro ingezameld. Tijdens de open dag op 31 juli hoopt de stichting ook het resterende bedrag van 70.000 euro op te halen.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.