Home

Achtergrond

Handleiding voor verkleinen van foto's

Voor de opa-verkiezing is de maximale bestandsgrootte die u kunt uploaden 2,5 Mb. Lees hier hoe u de (te grote) foto kunt verkleinen.

Voor de opa-verkiezing is de maximale bestandsgrootte die u kunt uploaden 2,5 Mb. Bij grotere bestanden krijgt u een foutmelding en wordt u gevraagd een kleiner bestand te uploaden. Als u de (te grote) foto wilt verkleinen, kan dat eenvoudig met Microsoft Office Picture Manager. Hieronder wordt in een paar stappen uitgelegd hoe dat werkt:

Ga via start, alle programma's naar Microsoft Office. Kies daar MS Office Tools en vervolgens MS Office Picture Manager.

Laad de foto daar in via bestand en vervolgens afbeelding zoeken of snelkoppeling naar afbeelding. Selecteer de afbeelding met een muisklik en kies daarna voor het tabblad afbeelding. Onderin het overzicht dat open klapt ziet u afbeeldingen comprimeren...

Zodra u op afbeeldingen comprimeren... klikt opent zich rechts in het beeldscherm een nieuw venster. Kies daar voor de optie webpagina's. Bevestig onderin het veld met OK en in mum van tijd wordt de afbeelding automatisch verkleind naar een formaat dat altijd past.

Foto

  • GXDOWNLOADS-BOE014107D01
  • GXDOWNLOADS-BOE014107D02
  • GXDOWNLOADS-BOE014107D03

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.