Home

Achtergrond

Gedicht voor mama

Moederdag, een verrassingsdag voor je moeder! Wil jij je moeder eens in het zonnetje zetten? Maak dan een elfje. Dit is een gedicht van 11 woorden. Je begint op de eerste regel met één woord. De tweede regel telt twee woorden de derde drie, de vierde vier en de vijfde weer één woord. Een voorbeeld:

Mama
Is lief
Mijn beste vriendin
Altijd een goed humeur
Top


Wil je meer elfjes lezen? Hier staan er nog meer. Ook leuk: zing het Moederdaglied voor je moeder.

Moederdagpuzzel

De oplossing van de moederdagpuzzel is JIJ BENT DE LIEFSTE.

Oproep

Heb jij je skelter verbouwd tot een echte trekker? Of heb je een caravan gebouwd voor achter je skelter? Vervoer je misschien kalfjes met een kar achter je skelter? Kortom, heb je een mooie skelter die jij ons wilt laten zien? Mail dan een foto van jezelf met je eigen verbouwde skelter. Zet je naam, woonplaats, leeftijd en telefoonnummer erbij. Wie weet bellen wij je binnenkort om mee te werken aan een van onze afleveringen!

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.