Home

Achtergrond

Afterparty Boer Zoekt Vrouw

Utrecht - De afterparty van Boer Zoekt Vrouw 2010-2011 vond zaterdag plaats in Utrecht. Tien boeren krijgen daar de kans hun droomvrouw te vinden.

Boer Richard

Boer Richard op de afterparty van Boer Zoekt Vrouw zaterdag in Utrecht. Tijdens de logeerweek zag het er even naar uit dat Richard zijn kansen had verspeeld, maar Annemieke kwam gewoon weer terug naar zijn boerderij. Inmiddels zijn de twee stapelverliefd. Ze kwamen dan ook samen naar de reünie.

Jan en Pauline

Boer Jan, uit de serie van 2007, en Pauline, tijdens die serie logée bij boer Gerard, op de afterparty Boer Zoekt Vrouw. De twee leerden elkaar kennen tijdens de opnames. Nadat ze door respectievelijk Siepie en Gerard werden afgewezen, vonden ze elkaar tijdens een van de eerdere BZV-afterparty's. Ze wonen inmiddels alweer een tijdje samen.

Boer Frank

Boer Frank op de afterparty Boer Zoekt Vrouw zaterdag in Utrecht.

Frank vond zijn vrouw in Anita, die na de logeerpartij met hem op stedentrip mocht. De twee zijn nog steeds samen.

Foto

Christel Labee

Of registreer je om te kunnen reageren.