Home

Achtergrond 6 reacties

Multi-trekkertest: De testgroep

Boerderij testte de meest luxe bedienconcepten op de markt. De trekkerfabrikanten is gevraagd daarvoor het model met de modernste bediening te leveren, bekijk hier alle trekkers.

Het resulteerde in een testgroep, bestaande uit de Case IH Puma CVX 225, Deutz-Fahr TTV 630, Fendt 828 Vario, JCB Fastrac 7230, John Deere 8345 R, Massey Ferguson 8690 en New Holland T 7070. Bekijk hieronder van ieder model een individuele reportage. Lees hier meer over de opzet van de test.

 • Laatste reacties

  • no-profile-image

   Koen

   Hmm, geen Claas in de test.
   Waarom eigenlijk

  • no-profile-image

   Valtra Boertje

   Ik mis toch Valtra...

  • no-profile-image

   sam

   laas wou vorige keer ook geen opraapwagen leveren voor een test, ze hebben via via een moeten regelen, denk dat ze er nu ook geen trekker wouden leveren.

  • no-profile-image

   Henk Janssen

   Claas doet niet mee; simpel. Claas heeft het door dat deze test(en) absoluut niet objectief zijn. De "testers" kunnen hun kosten declareren bij FENDT. Cabinetest bijvoorbeeld; Fendt geen minpunten. Mijnsinziens en vele andere onmogelijk. Trekker, Boerderij, Agrar,; HET BEGINT NU OP TE VALLEN!!!!!!!!!!!!

  • no-profile-image

   Joost

   kweet niet hoor mr fendt is toch NIET het beste uit de test gekomen?!?!
   New-holland en Case.

  • no-profile-image

   jan

   Ik vind wel dat de beoordeling meer met feiten en duimstok onderboudt mochten worden en niet alleen met de geluidsmeter,ik had de inhoud,glasoppervlak,stahoogte,cabinevloerhoogte,beenruimte etc met de maat in cm, vierkante meters en kubieke meters zodat de lezer zelf zijn oordeel kan vellen.


  Laad alle reacties (2)

  Of registreer je om te kunnen reageren.