Home

Achtergrond

Kverneland: automatische gps-sectieafsluiting

Kverneland RAU introduceert de nieuwe Starguide III-computer met automatische sectie-afsluiting en gps-stuurhulp voor de veldspuiten.

Na het spuiten van de buitenomtrek van een perceel kan de Starguide de rest zelfstandig aansturen. Secties worden automatisch in- en uitgeschakeld. Het systeem beschikt over een 5,7 inch touchscreen en een geïntegreerde stuurhulp (lichtbalk). Op het scherm wordt een veldoverzicht gegeven. Binnen het veld wordt tijdens het werk de enkele en dubbele overlap weergegeven. De Starguide III is voorzien van de standaard Kverneland RAU-aansluitingen. Aansluiten op de bestaande bedieningskast van de Kverneland RAU-spuiten is daarom gemakkelijk. Het systeem past op de FMC (FlowMateControl), Focus II en IsoMatch Tellus-bedieningskasten.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.