Home

Achtergrond

De 'stoutste' groente ter wereld

Voor veel groente- en fruitsoorten gelden normen over hoe ze eruit moeten zien. Als een product een afwijking vertoont, komt het niet in de handel. De mensen achter Organic Authority vinden dat onzin.

Organic Authority meldt nieuws en wetenswaardigheden over biologisch voedsel. Op de website zijn de tien stoutste groenten ter wereld te vinden, groente en fruit met zeer suggestieve vormen, zo meldt Peopleplanetprofit.be.

De hoofdredacteur van Organic Authority Laura Klein wil af van het stoffige imago van biologische groente. Ze is kokkin en geniet met volle teugen van een groene levensstijl, laat ze weten. Bij de verzameling suggestieve groente schrijft ze: "Bedenk, wat we hier zien, zegt meer over de puurheid van onze eigen denkwereld, dan over een beetje gek ogend fruit."

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.