Home

Achtergrond

Bleker in Hanoi

Hanoi - Staatssecretaris Henk Bleker van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie is dinsdag aanwezig in Hanoi bij het seminar Port of Rotterdam, waarbij het havenbedrijf van Rotterdam zijn bedrijfsmodel presenteert aan de Vietnamese autoriteiten.

Bleker in Hanoi

Hanoi - Staatssecretaris Henk Bleker van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie is dinsdag aanwezig in Hanoi bij het seminar Port of Rotterdam, waarbij het havenbedrijf van Rotterdam zijn bedrijfsmodel presenteert aan de Vietnamese autoriteiten.

Prins Willem Alexander bij seminar over Rotterdamse haven

Hanoi - Prins Willem-Alexander is dinsdag samen met staatssecretaris Henk Bleker van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie aanwezig in Hanoi bij het seminar Port of Rotterdam, waarbij het havenbedrijf van Rotterdam haar bedrijfsmodel presenteert aan de Vietnamese autoriteiten. Het prinselijk paar brengt van maandag 28 tot en met donderdag 31 maart een officieel bezoek aan Vietnam. Het doel van het officiele bezoek is het versterken van de handelsbetrekkingen tussen Nederland en Vietnam.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.