Home

Achtergrond 607 x bekeken 4 reacties

SIMA: Wederopstanding Farmall

Case IH heeft de legendarische naam Farmall weer van stal gehaald. De nieuwe Case IH Farmall-serie omvat drie modellen van 55 tot en met 75 pk.

De Farmall-serie komt tussen de zeer eenvoudige JX en de luxere JXU. De trekker heeft dezelfde 12V-12A-bak als de JX, maar nu met omkeershuttle in plaats van mechanische omkeer. De nieuw ontworpen cabine heeft een glazen dakluik en vlakke vloer. De trekker wordt ook verkrijgbaar in blauw, maar heet daar New Holland T4 Powerstar. Prijzen zijn nog niet bekend.

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Sjoerd Spiekker

  Citaat: "Case IH heeft de legendarische naam Farmall weer van stal gehaald." Beter op letten, redactie: die naam is er al sinds tijden weer. Dacht dat daarover al een artikeltje was in de "Trekker", over dat er in Nederland CIH dealers zijn die ze importeerden ;-)

 • no-profile-image

  Marcel

  ..... Als ze de goeie Famall-naam hiermee maar niet ten grabbel gooien , voor mij is het gewoon een ge-update oud Fiat-model , 80-88dt of zoiets ? :-(( maar nog lang geen 845xl ... die zou de naam Farmall tenminste eer aan doen, deze allerminst , vrees ik .... Waar zijn de XL- tijden gebleven... :-) Behaalde prestaties uit het verleden bieden allerminst garantie voor de toekomst....

 • no-profile-image

  jordi kolenbrander

  De naam Farmall kwam al in 2004 al terug.

 • no-profile-image

  Jef Vangenechten

  En als ik oud ben, heten ze dan Case IH Farmal Steyr? Allemaal merken die opgeslokt worden door de giganten, zonde.

Of registreer je om te kunnen reageren.