Home

Achtergrond 1 reactie

SIMA: Multibox melkrobot bij SAC

SAC toont de opvolger van de Mark II-melkrobot. De SAC Futureline MAX heeft een dubbele box met een centraal geplaatste machinekamer.

De dubbele box die bediend wordt door één arm heeft nu alle techiek in één centrale kast zitten. De fabrikant kan hierdoor goedkoper bouwen en sneller installeren. Op de Mark II had nog iedere box een eigen kast met techniek. Ook de opvangemmers zijn losgekoppeld, deze kunnen een plaats krijgen op maximaal 20 meter afstand van de robot. De bouwwijze is exact gelijk aan de op de Eurotier geïntroduceerde Insentec Astrea. Of en wanneer er een versie van Boumatic komt is nog onduidelijk.

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    Arie

    Ze mogen wel eens wat meer aandacht schenken aan die nepkoe die dr in staat, raar gezicht met zo'n gekniekte nek.

Of registreer je om te kunnen reageren.