Home

Achtergrond

SIMA: McCormick en Landini uit Korea

Argo Tractors is een samenwerking aangegaan met Daedong (Kioti). In landen waar Argo een eigen vertegenwoordiging heeft, verkoopt Argo de trekkers van Daedong.

In landen waar Argo een eigen verkooporganisatie heeft, en dus zonder importeur werkt, worden de trekkers van Daedong in Landini of McCormick kleur verkocht. Bij McCormick is dit de X10-serie, bij Landini de 1-serie. Beide series lopen van 22 tot 91 pk maximaal vermogen. Argo en Daedong zijn nog in onderhandeling om het marktgebied te vergroten.
Ander nieuws is de nieuwe naamgeving bij McCormick. De TTX- en XTX-modellen vormen nu de C70-serie. De CX gaat nu als X60 door het leven. De McCormick T-Max lijn is naar boven uitgebreid met een 110 pk-model. De G-Max is een rode Landini Landpower, voor de Franse en Oost-Europese markt.
Bij Landini is het nieuws wat beperkter. Behalve de nieuwe 1-serie kan Landini de 5-serie nu ook zonder cabine leveren.

Foto

Arend-Jan Blomsma

Of registreer je om te kunnen reageren.