Home

Achtergrond 2 reacties

Protest tegen megastal

Haarlem - Leden van Milieudefensie en de Dierenbescherming voeren maandag bij het Provinciehuis in Haarlem actie tegen de komst megastallen in de Wieringermeer. Er ligt er een plan klaar voor de bouw van een stal met jaarlijkse productie van 14 miljoen kippen.

Foto

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Nou al carnaval?

  • no-profile-image

    Nee dit is geen carnaval. Dit is een terecht protest tegen veefabrieken, die de leefomgeving van mensen beinvloedt. Nadelig beinvloed. Het is een schande dat boeren ZELF niet inzien dat dit niet kan. Ongelooflijk wat een boeren -iq. Elke politieke partij die opkomt VOOR de megastal, dient op 2 maart gedecimeerd te worden. Voorop natuurlijk het CDA, met de C van Corruptie.

Of registreer je om te kunnen reageren.