Home

Achtergrond

Meer bezoekers voor Fruit Logistica 2011

De Fruit Logistica in Berlijn, die vandaag eindigt, heeft meer bezoekers getrokken dan in 2010. In totaal bezochten 56.000 mensen de groenten- en fruitbeurs. Dat is ongeveer 2.000 meer dan de voorgaande editie. Het aantal deelnemers was gestegen van 2.300 naar ruim 2.400. Nederlandse deelnemers spraken uit dat er goede zaken gedaan zijn in Berlijn.Op de beurs lopen modellen rond om de beurs en producten te promoten. Foto ANP

Een gastvrouw biedt kiwi aan tijdens de opening van de beurs. Foto ANPEr waren verschillende Nederlandse bedrijven aanwezig, zoals Eosta B.V. Foto Fruit Logistica

Ook Versdirect.nl B.V. was van de partij. Foto Fruit Logistica

Hillfresh International B.V. gaf eveneens acte de présence. Foto Fruit Logistica

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.