Home

Achtergrond 2 reacties

Mail uw mkz-beleving

Boerderij wil graag uw herinneringen aan de mkz-epidemie van 2001 publiceren.

In maart 2001, nu bijna tien jaar geleden, trof de besmettelijke ziekte mond- en klauwzeer een aantal bedrijven direct. Vele andere werden preventief geruimd.Tegelijkertijd hield de ziekte de gehele Nederlandse veehouderij in zijn greep.

Boerderij.nl is benieuwd naar uw herinneringen aan die uitbraak van mond- en klauwzeer. Wat maakte destijds de grootste indruk op u? Mail ons uw grote en kleine herinneringen. De inzendingen plaatsen we op boerderij.nl

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    melkveehouder

    Rakel dat toch niet telkens weer op dat gezeur, er komt beslist nog een keer weer een uitbraak van mkz, hoe goed we het ook proberen te voorkomen, en dan is het nog vroeg genoeg om het er weer over te hebben. Laten we het over positievere dingen hebben en niet over die nachtmerrie.

  • no-profile-image

    J.E Jongsma

    wie heeft hier baat bij?denk ook eens aan de getroffen boeren die er nog steeds mee om lopen.Vooruit kijken. Wat geweest is is geweest.

Of registreer je om te kunnen reageren.