Home

Achtergrond

Koeien voor ouders van bruid Kate Middleton

Johannesburg – De Zuid-Afrikaanse lowbudgetmaatschappij kulula.com wil de ouders van aanstaande bruid Kate Middleton, volgens goed Zuid-Afrikaanse gebruik, koeien geven. Die zouden dan gezien kunnen worden als de bruidsschat van de Britse prins William.

Dat heeft een woordvoerster van de maatschappij zondag laten weten.

Het bedrijf is naar eigen zeggen groot fan van prins William, die eind april trouwt met zijn verloofde. Kulula.com beweert op zoek te zijn naar de beste koeien van Groot-Brittannië die het zal afleveren op Buckingham Palace.

Kulula.com staat bekend om brutale campagnes. Afgelopen jaar haalde het bedrijf zich de woede op de hals van de wereldvoetbalbond FIFA, door in aanloop naar het WK voetbal reclame te maken met de slogan ‘Onofficiële Nationale Luchtvervoerder van de ‘Je-Weet-Wel’.

Of registreer je om te kunnen reageren.