Home

Achtergrond

John Deere NL; zo ziet het eruit

Veel was inmiddels al wel duidelijk geworden, maar vandaag maakte John Deere Nederland bv officieel bekend hoe het nieuwe dealernetwerk eruit komt te zien.

Na de beëindiging van de contractuele relatie met importeur Louis Nagel (per vandaag), kondigt John Deere nu aan hoe de nieuwe verkoopstructuur er in Nederland uit komt te zien. Het nieuwe verkoopkantoor 'John Deere Nederland bv' wordt gevestigd in een kantoorpand naast de veldspuitenfabriek 'John Deere Fabriek Horst bv'. Hier gaan ongeveer 15 medewerkers aan de slag. "In lijn met onze algemene ambities streeft het dealernetwerk naar een John Deere-marktaandeel van meer dan 25 procent in Nederland", geeft Country Sales Manager Stefan Lutzke aan.

(GroeNoord is een bedrijf van Boersma, Popken en Jansen & Meppelink)
(Agri-Machines B.V. is een bedrijf van Vervaet en Stehouwer)

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.