Home

Achtergrond

Han Paridaans

Vormt samen met broer Martijn en Willem Jorissen de directie van de Pali Group, actief in de veehandel, de vleeskalverhouderij en de geitenslacht.

De Pali Group heeft met dochterbedrijf Vitelco de kleinste vleeskalverintegratie van Nederland. Het bedrijf behaalde jarenlang wisselende resultaten met de kalvermesterij, maar lijkt na een aantal moeilijke jaren nu toch raak te hebben geschoten met de jonge rosé-mesterij.

De vraag is nog wel of de Pali Group de kans krijgt om ook echt de vruchten te plukken van dit stukje ondernemerschap. Pali maakte de jonge rosé-mesterij wel volwassen in Nederland, maar de kans is dat andere integraties ook een groot deel van die markt voor zich gaan opeisen. Sterk punt is dat de Pali Group een eigen slachterij heeft.

Geboortejaar: 1969

Functies:
• directeur Pali Group

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.