Home

Achtergrond laatste update:28 dec 2012

Jan Anker

Kaashandelaar en producent in spé Jan Anker is een ondernemer en doener van het zuiverste water. Voor hem geen zwaar ingewikkelde redeneringen of business-modellen. Als ergens een zakelijke kans ligt die ook nog met kaas of zuivel te maken heeft, is Anker erbij. De zuivelsector gaat nog meer van hem horen.

Anker is overigens niet alleen actief in de kaas. De A-ware Food Group heeft ook stevige belangen in de transportsector. Zo verloopt via zijn vrachtauto’s ook een groot deel van het aardappeltransport in Nederland. De melkveehouderij heeft eveneens zijn interesse, maar in afwijking van sommige andere zakenlieden, heeft hij geen melkveebedrijven in Nederland. Wel in Roemenië.

Geboren:  1975

Functies:
- CEO Aware Food Group

Of registreer je om te kunnen reageren.