Home

Achtergrond laatste update:26 dec 2012

Ton Loman

Directeur Ton Loman van Agrifirm is nog niet de uitgesproken boerendirecteur die Kees Sijssens was en ontpopt zich zoals verwacht als stille, technocratische leider. Waar ForFarmers grote onderdelen kocht en verkocht, zoekt Agrifirm vooral groei in nieuwe fabrieken of uitbreiding van bestaande capaciteit.

Vooral de varkensvoerproductie in China is sterk groeiende. De productiecapaciteit van de fabriek in Suzhou wordt verdubbeld. In Tianjin, rond 150 kilometer van Peking wordt de capaciteit van een nieuwe fabriek voor varkensvoer verdrievoudigd. Deze zal eind 2013 operationeel zijn. Daarnaast gaat Agrifirm een nieuwe vleeskuikenvoerfabriek openen in het oosten van Duitsland.

Geboortedatum: 17 augustus 1955

Functies:
• Directievoorzitter Agrifirm
• Bestuursvoorzitter Trusq
• Lid Raad van Commissarissen Plukon Royale Holding BV
• Lid Raad van Commissarissen Holland Malt BV
• Lid Raad van Commissarissen AB-Oost
• Lid Industriële Commerciële Club Meppel
• Lid bedrijvensociëteit A37
• Lid Rotary Club Meppel

Of registreer je om te kunnen reageren.