Home

Achtergrond

Zuid-Koreaanse boeren protesteren tegen vrijhandelsovereenkomst

Seoul - Een Zuid-Koreaanse boer wordt in Seoul gearresteerd tijdens een protest tegen de vrijhandelsovereenkomst tussen de Verenigde Staten en Zuid-Korea.

Seoul - Een Zuid-Koreaanse boer wordt in Seoul gearresteerd tijdens een protest tegen de vrijhandelsovereenkomst tussen de Verenigde Staten en Zuid-Korea. De protesterende boeren zijn tegen de bekrachtiging van de vrijhandelsovereenkomst in het Parlement.

Foto ANP

Seoul - Zuid-Koreaanse boeren, sommigen gekleed in traditionele rouwkleding, schreeuwen leuzen tijdens een protest in Seoul. Ze protesteren tegen de bekrachtiging van de vrijhandelsovereenkomst tussen de Verenigde Staten en Zuid-Korea. Omdat eerder deze maand het Amerikaanse congres al instemde met de overeenkomst, wil de leidende partij van het land de overeenkomst koste wat kost door het parlement heen krijgen. De oppositie is hier fel tegen gekant.

Foto ANP

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.