Home

Achtergrond 2 reacties

Uilencurry en adder met boter

Bournemouth - De Engelsman Jonathan McGowan (44) gaat voor een mals stukje vlees niet naar de winkel. Hij zoekt aangereden en andere dode dieren en peuzelt die op.

Dat levert gerechten op zoals uilencurry en gefrituurde rat. De man uit Bournemouth eet al 30 jaar niets anders, meldde de krant Daily Mail.

Hij zegt gezonder te eten dan de meesten. ,,Als ik een dier opensnijd zie ik alleen vers vlees, beter van kwaliteit dan wat ik in de supermarkten zie. Ik heb het nooit een probleem gevonden dat vlees te eten.’’

Volgens McGowan is zijn smaak voor zogenoemde ‘roadkill’ begonnen toen hij als tiener een dode adder kookte.

Veel dieren smaken beter dan de mensen denken. Zijn favoriete eten is vos en hert. Maar hij heeft ook zijn tanden gezet in bijvoorbeeld muizen, mollen, egels, wezels en uilen. ,,Vos smaakt een beetje naar kip.'' Muizen hebben een onvergelijkbare smaak en mollen zijn vies.’’

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Walter Oprée

  Geachte dames en heren,
  over deze "?mens?" heb ik al voor jaaren ies gelezen. Maar moet hij nu iedere keer ergens reklame voor zich en zijn "perversiteit" maken. Maar dan ook nog in een restaurant verkopen. Hoe snell kan dan een gast aan zijn gezondheit aangetatst worden. bijv. De dodgereden dieren zijn ja ook niet onder "levenmiddelkontrolle enzf.

  Maar ja - als hij zelf ziek woord van dit soort eten - dan zal dit niet erg zijn.

 • no-profile-image

  Ieder zijn/haar voorkeur/afkeur om wel of niet te eten. Bij deze: eet smakelijk...........

Of registreer je om te kunnen reageren.