Home

Achtergrond 1636 x bekeken 4 reacties

Marcel Henst overleden

Zaterdagavond is in zijn woonplaats Lent oud-hoofdredacteur Marcel Henst (48) van Boerderij overleden na een kort ziekbed. Henst was hoofdredacteur van het weekblad van 2001 tot 2008.

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Willem van den Akker

  Dit bericht raakt me. Ik heb Marcel een paar keer ontmoet. Het is een gemis voor de agrarische journalistiek en voor de de agrarische sector. Sterkte voor zijn naaste omgeving gewenst die hem natuurlijk nog veel meer missen.

 • no-profile-image

  Daantje

  Sterkte gewenst voor de familie en vrienden

 • no-profile-image

  Varkenshaas

  Ook ons medeleven voor zijn familie en vrienden. Gecondoleerd iedereen en zeer veel sterkte voor de komende tijd toegewenst.

 • no-profile-image

  Jolanda Groothuis

  Gisteren vernam ik dat Marcel na een kort ziekbed is overleden en schrok enorm. Vanaf 1999 tot 2003 verzorgde ik de column Spraakwater in Boerderij waardoor ik dikwijls contact met hem had. Een bijzondere persoonlijkheid. Mijn gedachten gaan uit naar zijn naasten. Ik wens ze alle sterkte om dit grote verlies een plekje te geven in hun hart. Hartelijke groet, Jolanda Groothuis

Of registreer je om te kunnen reageren.