Home

Achtergrond 272 x bekeken 1 reactie

Fairtrade roept hulp in van sint

Geldermalsen – Fairtrade zet de sint in om producten uit ontwikkelingslanden aan de man te brengen.

De organisatie is vooral bekend door fairtrade koffie, chocola of bananen, maar wil ook volop sjaals, tassen, sieraden of keramiek aan de man brengen. Nederlanders kunnen op internet een verlanglijstje invullen.

De aftrap wordt vrijdag gegeven in Utrecht, als oud-minister Jan Pronk (Ontwikkelingssamenwerking) en FNV-voorzitter Agnes Jongerius als eersten hun verlanglijstje invullen. Op 12 november neemt Sinterklaas, na de intocht in Dordrecht, verlanglijstjes in ontvangst.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Nu snap ik waarom ik de sint nog niet heb ontmoet, fairtrade heeft hem achter de hand gehouden. Of ik van de sint en fairtrade nog iets ga merken? Moeten ze wel opschieten, het is zo 5 december

Of registreer je om te kunnen reageren.