Home

Achtergrond

AgroFinancieel: online gegevens naar accountant

AgroFinancieel is een online softwareprogramma dat gegevens van veebedrijven verzamelt voor accountants.

Agrovision heeft het online softwareprogramma AgroFinancieel sinds begin 2011 beschikbaar. AgroFinancieel verzamelt technische en financiële gegevens van veebedrijven voor accountantsbureaus. Zowel de accountant als de veehouders kunnen realtime de data inzien en invoeren.

Met het programma AgroFinancieel kan de accountant vergelijkingen maken van klanten met referentiegroepen en landelijke gemiddelden. Die gemiddelden worden berekend ook uit cijfers van deelnemende veebedrijven die niet tot de klantenkring van de accountant behoren. Met AgroFinancieel kunnen accountants hun klanten beter begeleiden en adviseren.

Agrovision bv, Deventer
• tel. (0570) 66 41 11
• internet: www.agrovision.nl

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.